Work for Us

Rapportagemedewerker en Excel-topper

Share:

Heb je een passie voor data, ben je sterk cijfermatig ingesteld en ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een leuk en groeiend team? Staat klantgericht denken bij jou hoog in het vaandel en wil je elke dag iets nieuws leren? Dan is deze functie misschien echt iets voor jou.

Innovative Fresh is een dynamisch en groeiend internationaal bedrijf dat klanten helpt de beste te zijn in vers. Voor supermarktketens en leveranciers van onder andere groente, fruit en bloemen meten we de productkwaliteit in zeven Europese landen. Daarbij verzamelen we data en verwerken deze in rapporten.

Wat zoeken we?

Iemand met HBO werk- en denkniveau die zelfstandig rapportages kan maken. Daarvoor beschik je over een sterk analytisch vermogen en kun je je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in staat om data te analyseren en die te vertalen naar tabellen, grafieken en observaties. Daarvoor moet je klantgericht denken en ben je een echte Excel-topper.

Wij hebben een sterke voorkeur voor kandidaten die in de regio Alkmaar, Heemskerk, Haarlem, of Zaanstreek wonen

Wat bieden we?

  • Een interne training waarbij je kennis zal maken met alle facetten van het meten van producten, zodat je in staat bent je te verplaatsen in het product en in onze klant.
  • Een uitdagende baan binnen een enthousiast team met een salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
  • Een jaarcontract van minimaal 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een positie in een bedrijf dat aan de weg timmert.

Heb je interesse in deze functie, neem dan contact op met Maud Jentjens.